Προσφορά -10% στους επισκέπτες των αθλητικών διοργανώσεων μας

Το ξενοδοχείο ΓΑΛΑΖΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ βρίσκεται στην πανέμορφη και ολοδιάφανη Παραλία Τυρού του Δήμου Τυρού Αρκαδίας. Ένα λιτό ξενοδοχείο, βαμμένο με τα παραδοσιακά ελληνικά χρώματα, το μπλε και το λευκό, που δένουν τη φυσική θέση του με την αισθητική της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής.

Αποτελεί μία νησίδα αρχοντιάς και άνεσης στο ήρεμο και οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο συνδυάζει μία παραλία δύο χιλιομέτρων στους πρόποδες της καταπράσινης οροσειράς του Πάρνωνα. Η αρμονία και η τάξη, η καθαριότητα και η καθημερινή φροντίδα αποτελούν τα τυπικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ξενοδοχείου ΓΑΛΑΖΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Διαθέτει 20 ευρύχωρα δωμάτια, με φανταστική θέα και σύγχρονη υποδομή, κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση και ατομικό μπάνιο, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Η διαμονή στη ΓΑΛΑΖΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ μετατρέπεται σε απόλαυση του φυσικού περιβάλλοντος και της ξακουστής τσακωνικής φιλοξενίας, την οποία παρέχουν όλοι οι επαγγελματίες της παραλίας Τυρού: ψαροταβέρνες, εστιατόρια με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, καφενεία, ουζερί, ζαχαροπλαστεία με τους φημισμένους λουκουμάδες και στέκια για τη νέα γενιά, καφετέριες, bars, pubs, disco και χώροι ψυχαγωγίας και άθλησης.

Παραλία Τυρού Αρκαδίας

τηλ. & fax 27570-41369 / τηλ. οικίας 27570-41587 / κιν. 697.8242610

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.tyroshotelbluesea.gr

mail: info@tyroshotelbluesea.gr