Τυρός Αρκαδίας / Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ

Το TYROS TRIATHLON 2019 ανήκει στο παρελθόν και όταν ένας αγώνας τελειώνει αρχίζει ο επόμενος.  Πιστοί στο ραντεβού μας λοιπόν το 3ο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη του 2020 θα διεξαχθεί το TYROS TRIATHLON 2020.

 

Η αίσθηση που μας άφησε η φετινή διοργάνωση είναι ικανοποίηση, χαρά, συγκίνηση και στόχος μας είναι η επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμη καλύτερη.

Μια εκδήλωση όμως για να πραγματοποιηθεί πρέπει να συνεργαστούν πολλοί άνθρωποι, σύλλογοι και κυρίως η τοπική κοινωνία.

 

Σε όλους αυτούς εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Να ευχαριστήσουμε κατ΄ αρχάς την τοπική κοινωνία του Τυρού και ιδιαίτερα τους κατοίκους του, που έδειξαν ότι αγκαλιάζουν τον αγώνα και τον θεωρούν και δικό τους αγώνα.

– Τους Εθελοντές μας που μας βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μας με ασφάλεια και πολλά χαμόγελα.

 

Τους Χορηγούς μας οι οποίοι με την συμμετοχή τους συνέβαλαν τα μέγιστα

(Ι.Κτεο Ταραντιλης – Sellis Bikes, Power Bar / Isoton, Ι.Κτεο Αρσένης, Ασφάλειες Πέτρου (ERGO), Εμπορικός σύλλογος Τυρού, την Εταιρία ζυμαρικών Divela, τους φούρνους Νικολέτα, τo κατάστημα BLUE, την εταιρία Ώνια, την κάβα Τσουκάτος, το κατάστημα visitkynouria/the store, Aσφάλειες Πριόβολος.

 

Από όσες επιχειρήσεις του Τυρού ζητήσαμε την συμμετοχή τους αυτό έγινε με μεγάλη προθυμία (στις επόμενες διοργανώσεις αυτό θα γίνει στο σύνολο των επιχειρήσεων) οι οποίες με τις χορηγίες τους σε δωμάτια και γεύματα στήριξαν την διοργάνωση.

Ξενοδοχεία: Paraskevas Hotel & Spa, Manto Studios, Blue Sea, Kamvisis Hotel, ΔΗΩ guest houses, Καρδαράς Hotel.

Eστιατόρια: Ακρογιάλι, Ακαπούλκο, Φλοίσβος, Το Απάγκειο, Jimmys, Balkoni.

 

 • Το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου με το ασθενοφόρο του.
 • Τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και τους εθελοντές γιατρούς μας.
 • Την Ελληνική Αστυνομία (Α.Τ. Λεωνιδίου και Άστρους)
 • Το Λιμενικό σώμα (Λιμενικό τμήμα Λεωνιδίου)
 • Τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας ως συνδιοργανωτή της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Λυσίκατο Χαράλαμπο και τον Αντιδήμαρχο Σωτηροπούλο Μιχάλη.
 • Την Αναπτυξιακή Πάρνωνας Α.Ε.
 • Τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρού που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας.
 • Το τυπογραφείο goodprint.gr
 • Την Μοτοπαρέα Λεωνιδίου.
 • Την Τσακωνοπαρέα.
 • Την Ναυαγοσωστική Σχολή Πελοποννήσου.
 • Την εταιρία Kόντος
 • Την εταιρία Τεχνομετάλ Αρκαδίας

 

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που δούλεψαν με αγάπη και επιμονή για πάνω από 4 μήνες ώστε να σχεδιαστεί, να υλοποιηθεί και να διαφημιστεί η εκδήλωση πριν και μετά την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που πρόβαλαν τις εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο.

 

Τέλος τους αθλητές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και με την καλή τους διάθεση και θετική τους ενέργεια μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε τις τυχόν παραλείψεις μας.

 

Η Α ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ πιστεύει ότι ο αθλητικός τουρισμός έχει να προσφέρει πολλά στην Κυνουρία και ειδικότερα στην Νότια Κυνουρία που έχει και τις δυνατότητες και τις προοπτικές να φιλοξενήσει τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις με μεγάλο όφελος τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για την τοπική οικονομία.

 

 

Ο απολογισμός του 2ημέρου με νούμερα

50+ διανυκτερεύσεις  /  200 αθλητές   /  500 επισκέπτες

Ζωντανή σύνδεση / και συνεντεύξεις με τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας (ΕΡΤ   /   ΑΝΤ1  /  ΙΟΝΙΑΝ)

Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις: Sport24 – Φουνταριστοί  / ΕΡΑ Τρίπολης / Arcadia sports /  ΣΚΑΙ (Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας)

Διαδικτυακά ενημερωτικά και αθλητικά portals: Πάνω από 30 μεταξύ άλλων Protothema.gr, Ethnos, Athens voice, sport24.gr, fos.gr, filathlos.gr, runnfun.gr, welovesports.gr, soccerplus.gr, sportevent.gr, triathlon.gr, triathlonworld.gr, irunmag.gr, outdoor-activities.gr, racefinder.gr, cycle365.gr, sportstories.gr, swimbikerun.gr κ.α.

Με εκτίμηση,

Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ