ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκήρυξη Tyros Triathlon / 22 Σεπτεμβρίου 2019

Η Κοινσεπ “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, διοργανώνει αγώνα Τριάθλου.

1. Στοιχεία αγώνα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Τυρό Αρκαδίας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, με ώρα εκκίνησης 9:00 πμ.

2. Αγωνιστικό πρόγραμμα

Το Τρίαθλο ανήκει στην κατηγορία sprint και συμμετέχουν αθλητές ατομικά αλλά και ομαδικά (2-3 αθλητών). Περιλαμβάνει:

Κολύμβηση 750 μετρα / Ποδήλατο 20 χλμ / Τρέξιμο 5χλμ.

Θέση: Λιμάνι Τυρού

Ο αγώνας θα ξεκινήσει με το αγώνισμα της κολύμβησης (750μ) στα πεντακάθαρα νερά του Τυρού με την υποστήριξη πλωτών μέσων. Στη συνέχεια, 20χλμ ποδήλατο ξεκινώντας από το Λιμάνι του Τυρού και διανύοντας  10 χλμ. προς Άστρος, με αναστροφή στην περιοχή Κρυονέρι και επιστροφή από την ίδια διαδρομή.

Χαρακτηριστικά αγωνίσματος ποδηλάτου: ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή (Αστυνομία – ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης). η διαδρομή χαρακτηρίζεται από ήπιες υψομετρικές διαφορές και στο μεγαλύτερο μέρος της έχει ασφάλτινο πεδίο.

Tο Τρίαθλο ολοκληρώνεται με το αγώνισμα του τρεξίματος (5χλμ.) σε επίπεδη διαδρομή κατά μήκος της παραλίας του Τυρού σε ασφάλτινο πεδίο, σε ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή (Αστυνομία – ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης).

Ο αγώνας περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Για το σκέλος της ποδηλασίας ισχύουν οι κανονισμοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας όσον αφορά την διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και τον εξοπλισμό των συμμετεχόντων αθλητών.

Στο χώρο του Bike Park θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη ποδηλατών “bike service” από  γνωστή εταιρεία. Περισσότερες πληροφορίες στους Γενικούς Όρους του Αγώνα.

3. Κατηγορίες

Για τους συμμετέχοντες του Αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι κατηγορίες σε άντρες και γυναίκες

1. έως 21
2. 22-30
3. 31-40
4. 41-50
5. 51-60
6. 60+

Θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άντρες και πρώτες 3 γυναίκες της Γενικής Κατάταξης καθώς και οι 3 πρώτοι της κάθε ηλικιακής κατηγορίας ανδρών και γυναικών. Για να ισχύσει μία κατηγορία θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 συμμετοχές, αλλιώς ενσωματώνεται στη προηγούμενη (μικρότερη) κατηγορία.

Οι πρώτοι της Γενικής κατάταξης θα βραβευθούν με Κύπελλα ενώ οι άλλες δύο θέσεις με μετάλλια. Οι λαμβάνοντες θέση στη Γενική κατάταξη δεν αποκλείονται από την αντίστοιχη Ηλικιακή.

4. Δήλωση συμμετοχής

Διαβάστε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του αγώνα και συμπληρώνετε την Υπεύθυνη Δήλωση. Η υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής σας είναι ενσωματωμένη στην φόρμα συμμετοχής. Δεν χρειάζεται να τυπώσετε ούτε να την προσκομίσετε την ημέρα του αγώνα.

Η παραλαβή του πακέτου (triathlon pack) θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο.

5. Το triathlon pack περιλαμβάνει:

(Αριθμό με bib, σκουφάκι, t-shirt αγώνα, προϊόντα χορηγών,  κάρτα προνομίων αθλητή, ενημερωτικό έντυπο, ενεργειακό gel, ισοτονικό)

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου και θα κλείσουν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Έγκυρα δηλωμένοι είναι όσοι έχουν συμπληρώσει πλήρως την δήλωση συμμετοχής και έχουν πληρώσει το αντίστοιχο ποσό.

6. Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής για ατομική εγγραφή είναι € 25. 

Το κόστος συμμετοχής για την ομάδα (δύο, ή τριών αθλητών) είναι € 40.

Το ποσό συμμετοχής κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό Τράπεζα Πειραιώς εντός 10 (δέκα) ημερών από την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.

7. Πληρωμή Συμμετοχής

Για να θεωρηθεί η συμμετοχή σας έγκυρη, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του κόστους συμμετοχής με έναν από τους κάτωθι τρόπους:

• Καταθεση στον Αρ. λογαριασμού:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN GR72 0171 3160 0063 1614 2092 998

Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ ΚΟΙΝΣΕΠ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
Α.Γε.Μ.Κ.Ο: 000045703120

(Παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας και το αγώνισμα στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας γίνεται μέσω web-banking.)

Εμείς διασταυρώνουμε την σωστή πληρωμή και ενεργοποιούμε την συμμετοχή σας αποστέλλοντας ενημερωτικό mail σε αυτό που μας έχετε αναγράψει στην αίτηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν ΔΕΝ λάβετε επιβεβαιωτικό email πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. 

Αν δεν γίνει κατάθεση εντός 10 ημερών η εγγραφή σας θεωρείται άκυρη. Η κατάθεση θα πρέπει να είναι ονομαστική για να μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη. Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον καταθέτη και η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη αν το ποσό της κατάθεσης είναι μικρότερο του κόστους συμμετοχής.

Επιστροφές χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής είναι δυνατές εφόσον γίνει ακύρωση έως τις 14 Σεπτεμβρίου με email στο info@tyrostriathlon.com 

Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 30 ημερών.

Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

Μικρός αριθμός εγγραφών θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα του αγώνα και έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε συμμετοχές τις τελευταίας στιγμής για τεχνικούς και μόνο λόγους.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ