Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που θέλουν να διαφημιστούν και να ωφεληθούν από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, συμμετέχουν στο πρόγραμμα προνομίων και εκπτώσεων της κάρτας. Η κάρτα παρέχετε ΔΩΡΕΑΝ σε αθλητές, επισκέπτες, θεατές…

Ποιους αφορά το πρόγραμμα? 
Επιχειρήσης εστίασης, καφέ, μπαρ, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, ιατρούς, συνεργεία αυτοκινήτων, καταστήματα τουριστικών ειδών, ένδυσης, αθλητικών ειδών, ενοικίασης moto – auto κ.α….
Τι έχω να κερδίσω συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της κάρτας
  • αυξάνεται το πελατολόγιό σας
  • προβάλετε με πολύ χαμηλό κόστος την επιχείρησή σας στα site της εταιρίας (πλήρη παρουσίαση με φωτό και κείμενο γνωριμίας)
  • καταγραφή και καταχώρηση στο έντυπο (προσφορών και εκπτώσεων) που δίνετε στον κάτοχο της κάρτας με την παραλαβή της
  • παρουσιάζετε η επιχείρηση στις προωθητικές ενέργειες των εκδηλώσεων
  • υπερέχετε έναντι του ανταγωνισμού

 

Είμαι επαγγελματίας, πώς θα συμμετέχω?

Για να συμμετέχει η επιχείρηση στο χορηγικό πρόγραμμα καταβάλει εφάπαξ ετήσια συνδρομή και απολαμβάνει προνόμια για όλες τις εκδηλώσεις της συγκεκριμένης χρονιάς.

Στο συμφωνητικό που υπογράφετε μεταξύ της εταιρίας και της επιχείρησης θα αναφέρετε το ποσοστό έκπτωσης που απολαμβάνει ο κάτοχος της κάρτας και αφορά τις εκδηλώσεις όλης της χρονιάς.
Ανεβάζουμε την καταχώρηση στα site  www.tyrostriathlon.com & www.kynouriasports.com
Σας προμηθεύουμε το ειδικό σήμα που αναγράφει το ποσοστό έκπτωσης και τοποθετείται σε εμφανή σημείο. 

 

 

Χρήσιμες πληροφορίες - ερωτήσεις

Πώς θα προμηθεύονται την κάρτα οι εν δυνάμει πελάτες, και με ποιο κόστος?  Σε κάθε αθλητή που συμμετέχει σε εκδήλωση, θεατή ή επισκέπτη θα του παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, συμπληρώνοντας ένα έντυπο με τα  απαραίτητα στοιχεία (περιοχή κατοικίας, mail)

Και πώς τη χρησιμοποιεί ο κάτοχος?  Πολύ εύκολα. Με την επίδειξη της κάρτας στη συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Ποιες είναι οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις?  Επιχειρήσεις με το ειδικό σήμα θα βρείτε στην ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας, Αρκαδίας αλλά και σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Πώς θα σας ανακαλύψουν: από το ειδικό σήμα που υπάρχει στη βιτρίνα των επιχειρήσεων, στα site μας και στον έντυπο οδηγό που θα παραλάβουν με την κάρτα

Εάν θέλετε να συμμετέχει η επιχείρησή σας παρακαλούμε στείλτε μας mail στο info@tyrostriathlon.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ψιλά γράμματα: Η κάρτα προνομίων “α χώρα νάμου”  δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Είναι εκπτωτική κάρτα μέλους. *Οι προσφορές ή εκπτώσεις προορίζονται αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας και δεν συνδυάζονται ή λειτουργούν προσθετικά με άλλες εκπτώσεις.